Budafokon található pezsgő pincészet

Étel-Ital
Pezsgő pincészet

Vannak dolgok, amiket az ember meg kell tapasztaljon az élete során. Ezáltal válaszokat kaphat a feltett kérdésekre, amikre valahogy eddig sohasem érkezett felelet. Például miként készítik a pezsgőt? Nos, ezt bármikor megtekintheti a pezsgő pincészet nyitva tartása alatt.

A legtöbb ember tisztában van azzal, hogy a pezsgőnek az alapja az érett szőlőből készült bor. Ezt további eszközökkel munkálják meg, majd végeredményként megszületik a habzó ital. Az egyik legkeresettebb a magyar piacon a Törley márka, aminek a pezsgő pincészete Budafokon található. Kevesen tudják, de Törley József ebben a kerületben vásárolt telket még annak idején, amikor szőlőtermesztésre alkalmas területek után kutatott.

Bizony, rendkívül jól tette, hogy a mai XXII. kerületben alapította meg a vállalatát, ugyanis az nagy sikert aratott. Arról nem is beszélve, hogy a Törley pezsgő pincészet a mai napig piacvezető a területen hazánkban és más külföldi országokba szintén nagymennyiségben importálják. Érdemes ellátogatni a céghez, aminek a kapui nyitva vannak.

Étel-Ital
Kompakt méretezésű barista mérleg

Kávéimádóként gyakran használunk mérleget arra célra, hogy kimérjük az adott kávé mennyiségét. Persze vannak, akik nem tudják, hogy ehhez milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó mérlegnek. A legjobb megoldás erre egy digitális barista mérleg, ami többféle funkcióval választható. A mértékegységet mi magunk tudjuk beállítani, így a g/oz/lb/ml/ és g/ml közül …

Étel-Ital
A rum ár nem terheli meg a pénztárcát

Ha már pénzt adunk ki valamiért, akkor jól nézzük meg, hogy az mennyi és vajon megéri-e. Amennyiben italról van szó, akkor a Karib-tenger térségében olyannyira felkapott különlegesség mindenképpen méltó rá, hogy legalább egyszer megkóstoljuk. Az erről a vidékről származó rum ár értéke tekintetében nagyon is megéri a kifizetést.

Méhpempő
Étel-Ital
Méhpempő fogyasztásával dúskálhatunk a vitaminokban

Tudja Ön, hogy mivel táplálkozik a méhkirálynő? Kikelése pillanatától egészen élete végéig kizárólagos tápláléka a méhpempő. A lárvák életének 3. napjától a többiek, vagyis a dolgozók és a herék méhkenyeret (vízzel kevert méz és virágpor) fogyasztanak. A méhpempő egyedülálló összetétele csak a királynő fejlődését hívatott szolgálni. Ebből az egyedülálló összetételből, …

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás