A pezsgő múzeum lenyűgöző tárlata

Étel-Ital
Pezsgő múzeum

Ha azt gondoljuk, hogy izgalmas helyek kizárólag a főváros szívében találhatóak, akkor tévedünk. A Törley pezsgő múzeum ugyanis Budafokon található, ami tulajdonképpen csak 1950 óta tartozik Budapesthez. Itt találjuk országunk egyik jelképét, a pezsgőt, ami jó hírünket már mintegy 130 éve viszi tovább.

A pezsgő múzeum bemutatja mindazt, ami a magyar emberekre jellemző ambíciót, kitartást és szorgalmat jelenti. A Törley ugyanis egy saját, eredeti márka, olyan termék, amelyik nem másolata egy külföldinek, hanem nagyon is magyar. Bár a pezsgő maga francia eredetű, azonban a termőföld adta zamatos szőlőszemek és a helyiek szakértelme, munkaszeretete nagyon is magyar.

A pezsgő múzeum falai közé lépve, a látogató betekintést nyer a ennek a fantasztikus italnak a készítésébe, korabeli feljegyzésekkel és relikviákkal illusztrálva. Meglepetésként még annyit elárulhatunk, hogy a pezsgő múzeum nemcsak tartalmilag egyedi és érdekes, hanem formailag is. Mindenképpen látni kell, ezért jöjjön el Ön is!

Étel-Ital
Kompakt méretezésű barista mérleg

Kávéimádóként gyakran használunk mérleget arra célra, hogy kimérjük az adott kávé mennyiségét. Persze vannak, akik nem tudják, hogy ehhez milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó mérlegnek. A legjobb megoldás erre egy digitális barista mérleg, ami többféle funkcióval választható. A mértékegységet mi magunk tudjuk beállítani, így a g/oz/lb/ml/ és g/ml közül …

Étel-Ital
A rum ár nem terheli meg a pénztárcát

Ha már pénzt adunk ki valamiért, akkor jól nézzük meg, hogy az mennyi és vajon megéri-e. Amennyiben italról van szó, akkor a Karib-tenger térségében olyannyira felkapott különlegesség mindenképpen méltó rá, hogy legalább egyszer megkóstoljuk. Az erről a vidékről származó rum ár értéke tekintetében nagyon is megéri a kifizetést.

Méhpempő
Étel-Ital
Méhpempő fogyasztásával dúskálhatunk a vitaminokban

Tudja Ön, hogy mivel táplálkozik a méhkirálynő? Kikelése pillanatától egészen élete végéig kizárólagos tápláléka a méhpempő. A lárvák életének 3. napjától a többiek, vagyis a dolgozók és a herék méhkenyeret (vízzel kevert méz és virágpor) fogyasztanak. A méhpempő egyedülálló összetétele csak a királynő fejlődését hívatott szolgálni. Ebből az egyedülálló összetételből, …

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás