A házi, kiváló minőségű pálinka a legjobb

Étel-Ital
Pálinka

Az alkohol ha szeretjük ha nem a mindennapjaink részévé vált, mert nem tudunk egy összejövetelt vagy akár baráti találkozást sem elképzelni nélküle. Valahogy mindig összakapcsolódik a mulatozással, a kikapcsolódással.

Egy igazi, finom pálinka valóban felejthetetlen élményekkel gazdagít, de ilyen nem sok helyen találni. Nem kell mindenképpen a bolti, különböző ízesítésű nedűkre gondolni, mert vannak valóban házi és igazi gyümölcsből készült pálinkák is

Ha valami igazit szeretnénk kóstolni akkor mindenképpen az utóbbit válasszuk. Ma már nagyon elterjedtek a kis, házi pálinkafőző berendezések és látnunk kell, hogy nagyszerűen tudunk is velük boldogulni. Minden évben nem kell hatalmas felhajtást csinálni a gyümölcspárlat kifőzéséből, mert a mi kis portánkon minden lépést meg tudunk oldani.

Kár lenne kihagyni a lehetőséget amellyel egy teljesen új módszert ismerünk meg, mert az eredmény egyszerűen lenyűgöző. A hazai, a mi termésünk mindig gondosan válogatott és a munka minden lépésére komoly figyelmet fordítunk ami természetesen az eredményen is meglátszik.

Étel-Ital
Kompakt méretezésű barista mérleg

Kávéimádóként gyakran használunk mérleget arra célra, hogy kimérjük az adott kávé mennyiségét. Persze vannak, akik nem tudják, hogy ehhez milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó mérlegnek. A legjobb megoldás erre egy digitális barista mérleg, ami többféle funkcióval választható. A mértékegységet mi magunk tudjuk beállítani, így a g/oz/lb/ml/ és g/ml közül …

Étel-Ital
A rum ár nem terheli meg a pénztárcát

Ha már pénzt adunk ki valamiért, akkor jól nézzük meg, hogy az mennyi és vajon megéri-e. Amennyiben italról van szó, akkor a Karib-tenger térségében olyannyira felkapott különlegesség mindenképpen méltó rá, hogy legalább egyszer megkóstoljuk. Az erről a vidékről származó rum ár értéke tekintetében nagyon is megéri a kifizetést.

Méhpempő
Étel-Ital
Méhpempő fogyasztásával dúskálhatunk a vitaminokban

Tudja Ön, hogy mivel táplálkozik a méhkirálynő? Kikelése pillanatától egészen élete végéig kizárólagos tápláléka a méhpempő. A lárvák életének 3. napjától a többiek, vagyis a dolgozók és a herék méhkenyeret (vízzel kevert méz és virágpor) fogyasztanak. A méhpempő egyedülálló összetétele csak a királynő fejlődését hívatott szolgálni. Ebből az egyedülálló összetételből, …

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás