A különböző alkoholt tartalmazó italok vételárait több szempontból is megkülönböztethetjük egymástól. A gyártási technológia és az elkészítéséhez felhasznált alapanyagok fontos tényezők. A gin ár változásában megmutatkozik e különleges ital egyedisége és páratlan íz-világa.
Pompás bukéját az egyedi gyógynövényeknek és a különleges fűszereknek köszönheti. Két előállítási módja ismert, a keverés és a lepárlás. Különlegességét az aromáiban hordozza, amit a ciprusfélék családjába tartozó borókabogyónak köszönheti. A gin ár sokrétűséget tükröz, hiszen a borókabogyó mellett a fahéj, a koriander és a kardamon együttese különleges harmóniát képez.
E fűszeres, selymesen lágy ízű szeszesital nemcsak önmagában, de különböző sütemények elkészítéséhez is felhasználható. Ha Ön is szereti az újdonságot, bátran próbálja ki vadhúsból készült főétel fogyasztása mellé, mert nem fog csalódni! Alapanyagként is tökéletes alternatíva. A gin és a tonik keverékéből készült rendkívüli koktél páratlan íz-világgal gazdagítja fogyasztóit.