Speciális téma a hurka kolbász sütése


Magyar kolbász

Életünk során rengeteg alkalommal játszik szerepet ez a mozzanat, legyen szó disznótoros vacsoráról, piknikezésről vagy egyszerű vendégvárásról, amikor gyorsan kell finomat tenni az asztalra.

A hurka kolbász sütés már annyira általános művelet, hogy szinte mindenki ért hozzá és megesküdne rá, hogy ő ismeri a legfinomabb elkészítési praktikát. A sült kolbász szinte elronthatatlan, azonban van néhány zavaró tényező, amelyek révén megnehezül a hurka kolbász sütés folyamata.

Ezek a kellemetlenségek a forró zsír fröccsenése, illetve a kolbász szétdurranása. Az ilyenfajta vesződségek elkerülése érdekében, érdemes friss, sütésre alkalmas kolbászt vásárolni, de ha mégis a lefagyasztott verzió mellett döntenek, akkor semmiképp se olvasszák ki teljesen, mielőtt a sütőbe raknák. A

hurka kolbász sütés nagyban függ az alapanyag szurkálásától is, aminek intenzitása szintén a kolbász állagától függ, tehát csak csínján a döfködéssel, hiszen nem mindig érjük el vele az elvárt hatást. Ha ezekre odafigyelünk, akkor a végeredmény ínycsiklandozó lesz.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás