A házi, kiváló minőségű pálinka a legjobb

Étel-Ital
Pálinka

Az alkohol ha szeretjük ha nem a mindennapjaink részévé vált, mert nem tudunk egy összejövetelt vagy akár baráti találkozást sem elképzelni nélküle. Valahogy mindig összakapcsolódik a mulatozással, a kikapcsolódással.

Egy igazi, finom pálinka valóban felejthetetlen élményekkel gazdagít, de ilyen nem sok helyen találni. Nem kell mindenképpen a bolti, különböző ízesítésű nedűkre gondolni, mert vannak valóban házi és igazi gyümölcsből készült pálinkák is

Ha valami igazit szeretnénk kóstolni akkor mindenképpen az utóbbit válasszuk. Ma már nagyon elterjedtek a kis, házi pálinkafőző berendezések és látnunk kell, hogy nagyszerűen tudunk is velük boldogulni. Minden évben nem kell hatalmas felhajtást csinálni a gyümölcspárlat kifőzéséből, mert a mi kis portánkon minden lépést meg tudunk oldani.

Kár lenne kihagyni a lehetőséget amellyel egy teljesen új módszert ismerünk meg, mert az eredmény egyszerűen lenyűgöző. A hazai, a mi termésünk mindig gondosan válogatott és a munka minden lépésére komoly figyelmet fordítunk ami természetesen az eredményen is meglátszik.

Étel-Ital
A rum ár nem terheli meg a pénztárcát

Ha már pénzt adunk ki valamiért, akkor jól nézzük meg, hogy az mennyi és vajon megéri-e. Amennyiben italról van szó, akkor a Karib-tenger térségében olyannyira felkapott különlegesség mindenképpen méltó rá, hogy legalább egyszer megkóstoljuk. Az erről a vidékről származó rum ár értéke tekintetében nagyon is megéri a kifizetést.

Méhpempő
Étel-Ital
Méhpempő fogyasztásával dúskálhatunk a vitaminokban

Tudja Ön, hogy mivel táplálkozik a méhkirálynő? Kikelése pillanatától egészen élete végéig kizárólagos tápláléka a méhpempő. A lárvák életének 3. napjától a többiek, vagyis a dolgozók és a herék méhkenyeret (vízzel kevert méz és virágpor) fogyasztanak. A méhpempő egyedülálló összetétele csak a királynő fejlődését hívatott szolgálni. Ebből az egyedülálló összetételből, …

Étel-Ital
Budafokon található pezsgő pincészet

Vannak dolgok, amiket az ember meg kell tapasztaljon az élete során. Ezáltal válaszokat kaphat a feltett kérdésekre, amikre valahogy eddig sohasem érkezett felelet. Például miként készítik a pezsgőt? Nos, ezt bármikor megtekintheti a pezsgő pincészet nyitva tartása alatt.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás